Functies Windows 10! Pc Of Laptop Updaten? Mei Update Windows 10

Herinnert u zich bureaubladgadgets op Windows Vista die u op het bureaublad kunt gebruiken voor eenvoudigere toegang tot verschillende functies? Hetzelfde wordt opnieuw gedefinieerd door Microsoft Windows 11, maar een stuk betere controle over de widgets. U kunt widgets toevoegen aan de taakbalk en deze aanpassen en gebruiken wanneer dat nodig is.

Ook video-opnames maken van je scherm is mogelijk met Snagit. Een andere optie is de Print Screen-toets op het toetsenbord gebruiken. Deze toets herkent u aan de tekst Print Screen óf PrtScn en zit rechtsboven op het toetsenbord. De naam geeft aan dat u hiermee een schermafbeelding kunt maken.

Alles Wat U Moet Weten Over Het Nieuw Uitgebrachte Microsoft Windows 11

Dat is vooral handig voor webpagina’s of dialoogvensters. Andere programma’s hebben die optie niet en dan zou je meerdere schermafdrukken moeten maken en ze dan zelf aan elkaar moeten “plakken”. In feite zijn het mapjes waar bijvoorbeeld alle afbeeldingen, pdf’jes en andere bestandsformaten in worden verzameld.

  • Eigenlijk heb ik dit uitgelegd in mijn blog waarom je Windows 10 moet activeren met een licentie, maar het kan geen kwaad om kort dit samen te vatten.
  • Hoe dan ook, in dit artikel lees je alles over de veranderingen met 21H1 en hoe je de update kunt downloaden.
  • Ook bewegende beelden van webcams of games kunnen hiermee worden opgenomen.

Windows 10 Creators Update heeft een nieuwe installatieprocedure die gestroomlijnder is. Op de bovengenoemde pagina kies je voor Hulpprogramma nu downloaden. Bent u overgestapt van Windows 8 naar Windows 10, dan vindt u uw e-mailaccounts terug in de app Mail. Geef nog even u wachtwoord op en u kunt ermee aan de slag.

Microsoft Windows

Sinds https://driversol.com/nl/drivers/cameras-scanners/canon/canon-mx920-series-printer een dag of tien klagen steeds meer Windows 10-gebruikers over een niet meer functionerend Systeemherstel. Tegelijkertijd verschijnt in het Windows Logboek een vreemde waarschuwing. Beide zaken lijken gerelateerd, alleen kijkt de gemiddelde gebruiker natuurlijk nauwelijks tot nooit in de logbestanden. Behalve een niet meer functionerend systeemherstel treedt de fout ook op bij gebruik van bestandsback-upsoftware en het maken van systeemimages.

Dat terugzetten van privacysettings is wel erg schandalig. Daarnaast is telemetry ongevraagd opnieuw aangezet, instelling van intel gfx driver is gereset (beeldscherm, kleur, geavanceerd, verzadiging -20). Gisteravond geupdate, drive access is merkbaar langzamer na de update. Die zijn gebaat bij een solide OS met zo min mogelijk onnodige bagage en zo min mogelijk onderhoud voor systeembeheer. Geen, 11 ziet er weer meer zuurstokkleurig uit en heeft nieuwe geluidjes. Mijn vrouw heeft de Pro 7, ze gebruikt de standaard scaling.

Programma’s kunnen de screenshot-functie blokkeren, daar is zelfs aparte software voor zoals ScreenWings. Een andere reden waarom de screenshot-functie in een bepaald programma niet werkt, kan zijn dat dit programma toetsen zoals PrtScn aan andere functies toewijst. Je kunt deze sneltoets gebruiken om een ​​screenshot te maken van bijna elke gewenste vorm met deze sneltoets. Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Open het venster waarvan je een printscreen wilt nemen.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.